Nyhetsarkiv Musikskolan

Här hittar du äldre nyheter från Musikskolan.

• Göteborg Wind Orchestra, GWO besökte musikskolan

I onsdags fick Musikskolan besök av Göteborg Wind Orchestra, GWO, en av Sveriges få professionella blåsorkestrar.
    Läs nyheten i sin helhet

• Välkomna tillbaks till en ny termin

Musikskolan startar enskild undervisning nästa vecka vecka 3.
    Lärarna fortsätter med samma schema som under hösten så det är bara att komma på din speltid du hade då.
    När det gäller körer, orkestrar, rytmikkurs, musikal och andra grupper så avvaktar vi lite med dem. Beror givetvis på smittspridningen som är just nu.
    Ni kommer att få mer information av respektive ledare.
    Välkomna!

• Toner i Advent

Musikskolan har även i år gjort en digital version av vår mångåriga tradition Toner i Advent i Nicolaikyrkan. Det beror givetvis på läget med pandemin och tillhörande restriktioner att vi inte kunde genomföra den med publik.
    Läs nyheten i sin helhet

• Musikskolan tar snart jullov!

Höstterminen avslutas fredag 17 december. Denna vecka, vecka 49, är det terminsavslutning för alla våra orkestrar, körer och andra grupper på Musikskolan. Vi vill tacka er för en fantastisk hösttermin där vi äntligen fått komma igång med våra ensembler och grupper igen. Vi hoppas verkligen att det ska kunna fortsätta även efter jul !

• Musikskolans Lucia!

Nu finns det möjlighet att boka Musikskolans Lucia för ett framträdande. Vi är äntligen igång igen med ett gäng sångglada elever.Bokas genom Musikskolan, 0510-770741 eller johan.kjellberg@edu.lidkoping.se
    Läs nyheten i sin helhet

• Musikskolan återgår gradvis till normal verksamhet

Från och med v. 41 kommer Musikskolan att gradvis starta upp körer, orkestrar och övriga ensembler. Musikskolans lärare kommer att komma ut med information om hur det kommer att gå till.

• Välkomna till Öppet hus på Musikskolan

Även denna höst kommer vi att genomföra ett Öppet hus.
    Läs nyheten i sin helhet

• Välkomna till ett nytt läsår på Musikskolan!

Undervisningen med enskilda lektioner kommer att starta under v.35. Din lärare kommer att från och med nästa vecka höra av sig och lägga schema tillsammans med dig.
    Läs nyheten i sin helhet

• Då tar även Musikskolan sommarlov och hoppas att ni alla får en fin sommar

Vi vill också tacka er elever som kämpat på under det här mycket speciella läsåret. Bra jobbat !
    Läs nyheten i sin helhet

• Kolla in vad som händer på Musikskolan!

Här kan du följa med runt i Musikskolans fina lokaler och träffa lärare och elever.
    Läs nyheten i sin helhet

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: