Nyhetsarkiv avfall och återvinning

Här hittar du äldre nyheter inom avfall och återvinning.


 • Sophämtningen under midsommarveckan i Lidköpings kommun

  Under vecka 25 kommer insamling av hushållsavfall bli förändrad och hämtningen kan ske dagen innan.


 • Sophämtningen under Kristi himmelsfärd i Lidköpings kommun

  Under vecka 19 kommer insamling av hushållsavfall bli förändrad och hämtningen kan ske dagen innan.Ingen insamling kommer att ske under torsdagen den 13:e maj.V 19. För dig som har ordinarie tömningsdag tisdag, onsdag eller torsdag.Ställ fram kärlet senast 05:30 en dag tidigare och låt det stå tills det blir tömt.

 • Öppettider Kartåsens återvinningscentral Valborg och 1 maj

  Kartåsen återvinningscentral har öppet 07:00-17:00 på Valborgsmässoafton den 30 april och har stängt 1:a maj.

 • Sophämtning under påsk

  Under påsk kommer insamling av hushållsavfall bli förändrad och hämtningen kan bli förskjuten i någon riktning.

 • Öppettider Kartåsens återvinningscentral i påskhelgen

  Skärtorsdag: 07:00-17:00
  Långfredag: Stängt
  Påskafton: Stängt
  Påskdagen: Stängt
  Annandag påsk: 08:00-15:00


 • Nytt nationellt skyltsystem på Kartåsens återvinningscentral

  Sommaren 2020 började en ny era inom avfallshanteringen. Då fanns de nya avfallssymboler att beställa från Avfall Sverige, helt gratis. Det är ett färgglatt och effektivt verktyg för att öka återvinningen. I helgen var det dags för byte av skyltar på Kartåsens återvinningscentral.

 • Udda blir jämnt när sophämtningen byter vecka för 14-dagarskunder

  Från årsskiftet ändrar Renhållningen vecka för sophämtning för alla villahushåll med 14-dagarshämtning, oavsett typ av abonnemang. Anledningen till bytet är att år 2020 består av 53 veckor, istället för de vanliga 52 veckorna. Veckodagen som soporna hämtas på är oförändrad.

 • Ny e-tjänst för Vatten, avlopp och sophämtning

  Från och med 1 december kan du teckna, ändra eller avsluta abonnemang för vatten, avlopp och sophämtning via Självservice och Mina sidor på lidkoping.se. Sedan tidigare har du kunnat anmäla flyttärende för din el via E-tjänsterna, nu kan du alltså även teckna, ändra eller avsluta abonnemang för vatten, avlopp och sophämtning.

 • Nöjd kundundersökning på Teknisk Service

  Under perioden 12 oktober till 29 november kommer vi på Lidköping Bredband, Renhållningen samt Vatten & Avlopp att undersöka våra kunders uppfattning om våra tjänster och vår verksamhet.

Nyheter sorterade på år och månad

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: