Digitalt informationsmöte, lokalt idrottsgymnasium - LIU, 19 januari

Du som går i årskurs 9 och dina vårdnadshavare är välkomna till ett digitalt informationsmöte om LIU, det lokala idrottsgymnasiet, som erbjuder idrotterna bandy, fotboll och ishockey, onsdag 19 januari klockan 17:00.

Allmän information

Mötet inleds av gymnasiechefen klockan 17:00 med allmän information om LIU på möteslänken https://meet.google.com/pvg-kdis-quq Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Information om bandy, fotboll och ishockey

Därefter kan ni träffa och ställa frågor till lärare och instruktörer för respektive idrott.

Möteslänkar

Bandy - https://meet.google.com/yms-igro-nbo Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Fotboll - https://meet.google.com/jgj-vjgt-ohs Länk till annan webbplats.

Ishockey https://meet.google.com/hdc-qjhw-mnn Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har du ytterligare frågor efter passet med respektive idrott kan du gå in på den första länken https://meet.google.com/pvg-kdis-quq Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om Google Meet

Du behöver inte logga in eller ha någon särskild programvara för att delta. Har du redan ett Google-konto kan det vara så att du ombeds logga in med ditt google-konto och lösenord. Har du inget Google-konto räcker det med att du skriver in ditt namn. Under presentationen har du din kamera och mikrofon avstängd.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: