Sommar i Trägårn - Pappa Kapsyl

12 Jun, 2022
13:00
Lidköping
Barnföreställning med Pappa Kapsyl

Barnföreställning - Pappa Kapsyl
12 juni Kl 13.00
Plats: Dina-scenen

Den 12 juni förvandlas Dina-scenen till Dino-scenen då Pappa kapsyl kommer på besök. Pappa Kapsyl gör musik och föreställningar om dinosaurier för barn – och deras föräldrar! Med mer än 1000 live-gig i bagaget har Pappa Kapsyl etablerat sig som en av Sveriges populäraste barnartister. Pappa Kapsyl har en populär Youtube-kanal med musikvideor och barnprogram.

Bakom Pappa Kapsyl står artisten Carl-Otto Johansson från Kalmar. Det hela började med att Ottos, son Svante i femårsåldern blev dinosaurietokig. Men något fattades… var fanns alla bra låtar om dinosaurier? Otto tog saker i egna händer och Pappa Kapsyl föddes. Föreställningen “Jagad av en T-rex!” med premiär 2013 blev snabbt en succé som tagit Pappa Kapsyl på turné över hela landet.

Med en kavalkad av sina mest populära dinosaurielåtar bjuder Pappa Kapsyl på en fartfylld show för hela familjen. Rockiga köttätarlåtar blandas med stillsamma långhalsballader, allsång och roliga upptåg med publiken. Pappa Kapsyl har byggt upp ett eget universum och barnen är lyriska. Otto säger själv “Min ambition är att skapa musik och underhållning som både barn och vuxna kan tycka är genuint bra”. 

Från ca 4 år.

Tillbaka till alla evenemang

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: