Grönfunkis skörda och förbereda inför vintern

Varmt välkomna till 6 tillfällen att lära er SKÖRDA de vi odlat, och hur vi förbereder inför sen höst och vintern! Kanske kan Thomas berätta OM de går att vinterodla något spännande?

Vi kommer prata om de olika växterna och bästa sättet att ta tillvara på allt vi odlat upp och via Medborgarskolan och kocken Nina laga god mat på våra grödor.

Vi lär oss av varandra men även en ledare med mycket kunskap om ämnet kommer närvara.

Datum: Onsdagar 11 Augusti 25 augusti 8 september 22 september

Tisdag 28 september Tisdag 5 okt AVSLUTNING

Tid: 17.00-19.00

Kostnad: GRATIS

Ålder: ALLA ÅLDRAR

Plats: Samänges koloniområde krusbärsstigen 139

Max antal deltagare: 6-8 st

Är aktiviteten anpassad för deltagare med funktionsvariation – Aktiviteten är anpassad men vid behov av stödperson skall denna finnas med under hela aktivitetens gång. Ledare finns på plats för aktivitetens ändamål. Parkering nära kolonistugan.

Anmälan: JA minst 1 vecka innan aktivitetens planerade start, Namn telefonnummer

Anmälan till: jimmy.hansen@lidkoping.se eller smsa /ring 0768582831

Arrangör: Lidköpings kommun

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: