Alice i Underlandet

Cirkusshow med akrobatik och fantastisk atmosfär gästar Sparbanken Lidköping Arena den 17 november!

Vi är glada att välkomna "Alice i Underlandet" från ELYSIUM Cirkusteater till Lidköping och Sparbanken Lidköping Arena.

Den magiska och förtrollande världen av Lewis Carrolls roman presenteras för första gången i Skandinavien... En cirkusföreställning för hela familjen som har vunnit den europeiska publikens kärlek och hjärtan.

Cirkusextravaganzan "Alice i Underlandet" baserad på science fiction-romanen från 1865 av Lewis Carroll kommer att sättas upp i en estetisk anpassning av Kievs cirkusteater "Elysium".

Moderna 3D-bakgrundsscener, LED-skärmar, unika ljuseffekter och ljud kommer att fördjupa dig i den underbara atmosfären av ett legendariskt äventyr.

• De mest kända sagofigurerna kommer att vakna till liv på scenen: marsharen, galna hattmakaren, cheshirekatten, hjärternas drottning och huvudpersonen, den modiga Alice.

Den välkända historien om Alice kommer att fortsätta - flickan kommer att träffa Prince Charming i Underlandet, och hjältarna måste övervinna ofattbara hinder på vägen till lycka.

• Ljusa kostymer, fenomenala akrobatiska framträdanden, själfull musik kommer att skapa en fascinerande atmosfär.

Du kommer att hamna i en virvelvind av fantastiska händelser och se till att ingenting är omöjligt i världen!

Som en del av Europaturnén kommer 30 artister från Kievs cirkusteater "Elysium" att presentera "Alice i Underlandet" i en unik multimediashow som kombinerar dans, akrobatik och cirkuskonst. Arrangör för Skandinavienturnén är Kultur For Folket.

Datum: 17 november 2024
Plats: Sparbanken Lidköping Arena

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?



Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?






Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: Sandra.Hjortmar@lackokinnekulle.se