Boende för vuxna med funktionsnedsättning

Vi erbjuder flera boenden för dig som är vuxen och har en funktionsnedsättning. Hos oss får du stöd i din vardag så att du kan leva ett så självständigt liv som möjligt.

Våra bostäder är anpassade efter dina behov. Vår personal har kunskap om din funktionsnedsättning och ger dig det stöd du behöver. Vi stödjer dig så att du kan planera och sköta ditt hushåll och ser till att du kan ta del av fritidsaktiviteter. Du bor i en egen lägenhet och har tillgång till gemensamma rum där du kan umgås med andra. Du har en personlig genomförandeplan där du, tillsammans med kontaktman och anhörig, beskriver vilket stöd du önskar.

Vem kan få plats på ett boende?

För att du ska få en bostad hos oss behöver du ett biståndsbeslut av en LSS-handläggare.

Kan jag välja boende?

Just nu finns det ingen möjlighet att själv få välja sitt boende. Vårt mål är att du ska få dina behov tillgodosedda i det boende du erbjuds.

Vem kontaktar jag för mer information?

Om du vill veta mer om våra boenden, kontakta enhetschefen för det boende du är intresserad av. Du kan också kontakta en av våra handläggare.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: