Cookies och integritet

Användning av cookies (kan även kallas "kakor") på Lidköpings kommuns webbplats. En cookie är en liten textfil som lagras på besökarens dator och som innehåller information. Cookies används normalt för att förbättra webbplatsen för användaren.

Det finns två typer av cookies

Den ena typen sparar en fil som ligger kvar på din dator. Den används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter dina önskemål.

Den andra typen kallas sessioncookie. Under tiden du är inne på en webbsida, lagras den temporärt i din dators minne. Sessioncookies försvinner när du stänger din webbläsare. Ingen personlig information såsom till exempel e-post eller namn sparas om besökaren.

På lidkoping.se används både sessionscookies och vanliga cookies. Vid besök på kommunens webbplats skickas cookien mellan din dator och kommunens webbserver för att bland annat underlätta navigering. Lidkoping.se sparar ingen personlig information via cookies och information om ditt besök kan inte spåras.

Stänga av cookies

Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av den funktionen i din webbläsare. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång webbplatsen försöker sätta en cookie på din dator.

Att stänga av cookies kan i vissa fall innebära att du får begränsad funktionalitet då många tjänster behöver det.

Allmän information om cookies och den nya lagen om elektronisk kommunikation finns på Post- och telestyrelsens webbplats. www.pts.selänk till annan webbplats

Policy om personuppgifter

Lidköpings kommun samlar inte in någon personlig information genom webbplatsen.

Vi använder oss av den teknik som finns för att underlätta besöket, för att föra statistik över antalet besökare och för att se vilka sidor som är besökta. Detta för att dig som besökare en informativ hemsida och underlätta ditt besök.

Personuppgiftslagen

Lidköpings kommuns webbplats tillämpar personuppgiftslagen (PuL) och värnar om den personliga integriteten.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?



Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?






Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: