Vad kostar resan, när och hur betalar du?

Du betalar din färdtjänstresa innan resan startar. Det går bra att betala med kontanter men du kan också betala med de vanligaste kontokorten. Resans pris följer aktuell taxa och avgörs av hur många kommuner som resan går genom.

Priserna gäller från 2021-02-01.

Priset på färdtjänstresan avgörs av hur många kommuner resan går genom. Betalning sker innan påbörjad resa. Betala kontant (med så jämna pengar som möjligt) eller med något av de vanligaste bankkorten.

Om tabellen är bred kan du skrolla i den.

Enkel resa inom

Vuxen

En zon

Två zoner

Tre zoner

Fyra zoner

Fem zoner

Sex zoner

Sju zoner

Åtta zoner

Nio zoner

Tio zoner

Elva zoner

Tolv zoner

Ungdom är man fram till dagen man fyller 20 år.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: